Midgetgolf nieuw

Meer weten? Neem direct contact op via het contactformulier of bel ons: +31 (0)497-59 86 59

Midgetgolf nieuw

Nieuwbouw

Flex Fun verzorgt uw nieuw aan te leggen midgetgolfbaan in zijn geheel; van ontwerp tot en met de aanleg.

Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden om zo tot een aantrekkelijke baan te komen. Belangrijk is een zo uitdagend mogelijke baan te realiseren, waar vele bezoekers plezier aan zullen beleven.

Het ontwerp wordt gemaakt aan de hand van uw wensen, elementen en obstakels die u in de baan terug wilt laten komen. Daarnaast is de omgeving ook een belangrijke factor om uw bezoeker te prikkelen.

U kunt kiezen voor een landscaping baan of een baan in een bepaald thema, als sprookjes, jungle, mediterrane. Alle mogelijke thema’s zijn bespreekbaar en zullen in samenwerking met u tot stand gebracht worden.

Prefab banen

Onze Prefab banen bestaan uit panelen die nog geen 3,5 kg per stuk wegen en zijn daardoor makkelijk te verplaatsen en te vervoeren. Prefab banen kunnen permanent geplaatst worden of ze kunnen vervoert worden van de ene locatie naar de andere. Zo speel je golf waar en wanneer je maar wilt! De Prefab banen zijn UV- en weersbestendig, duurzaam en kleurvast.

De speciaal ontworpen onderzijde zorgt voor een solide grip en een natuurlijk gevoel. Het verbindingssysteem zorgt voor een snelle en perfecte uitlijning. Een ingebouwde vlotter maakt de baan sneller droog, waardoor deze in alle weersomstandigheden bespeelbaar is.

Nieuw aangelegde midgetgolfbaanNieuw aangelegde midgetgolfbaanVoorbeeld Prefab baan