Over FlexFun!

Meer weten? Neem direct contact op via het contactformulier of bel ons: +31 (0)497-59 86 59

Over FlexFun

FlexFun is uw partner in alle facetten van midgetgolf en private golf banen.

Gespecialiseerd in het renoveren van midgetgolfbanen, maar ook nieuw aan te leggen banen, onderhoud, verhuur en private golf banen.

Als tegenhanger van de traditionele midgetgolfbanen introduceerden we de prefab midgetgolfbanen. Deze banen zijn gemaakt uit verschillende kunststof elementen, welke zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Demontabel en hierdoor eenvoudig verplaatsbaar.

Met onze private golf banen kunt u in uw tuin of binnen trainen om zo uw puttprestaties te verbeteren.

Hindernissen

Naast traditionele hindernissen hebben we houten elementen in diverse thema’s in ons pakket, vervaardigd door een voormalig Nederlands kampioen figuurzagen met kettingzaag. Tevens hebben we polyester hindernissen in de vorm van rotsen en balken. Speciaal ontwikkeld voor FlexFun.

Wilt u iets speciaals? Dan kunnen we onze "Reis rond de wereld in 18 holes" van harte aanbevelen. Deze reis neemt u met de nodige hindernissen en bijbehorende artikelen mee naar de meest markante gebouwen van de wereld.

Complete projecten

Ook voor compleet aan te leggen projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Van grondwerk tot een totaal aangeklede midgetgolfbaan inclusief aangelegde paden, beplanting, verlichting en alle verdere benodigdheden. Heeft u speciale wensen of behoeften? Dan kunnen we samen met u een midgetgolfbaan ontwikkelen die bij ú past.

Accessoires

Golfsticks in alle maten, ballen, scorekaarten en score plankjes behoren uiteraard ook tot het assortiment van FlexFun. Neemt u hiervoor een kijkje onder de tab accessoires.